12 هزارتن شیرخام بوسیله دامداری‌های هرمزگان تولید شده است.

 "عباس زارعی" با اشاره به مطلب بالا افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل شش درصد افزایش را در تولید شیر نشان می‌دهد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه افزود: بیش از 80 درصد شیر خام هرمزگان توسط دامداری‌های سنتی تولید می‌شود که به صورت خود مصرفی در سطح خانوارهای روستایی بوده و 20 درصد دیگر نیز در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی این استان تولید می‌شود.

وی آمار دامهای این استان را دو میلیون و 400 هزار واحد دامی عنوان و بیان کرد: در هرمزگان حدود دو میلیون راس بز و گوسفند و 150 هزار راس دام سنگین(گاو و شتر) موجود است، همچنین در این استان جمعا تعداد 20 مرکز جمع آوری شیر موجود است.

زارعی تصریح کرد: با هماهنگی مدیریت بانک کشاوری هرمزگان به منظور حمایت از پرورش‌دهندگان واحدهای گاو شیری که در اثر نوسانات بازار علوفه و نیز خشکسالی دوره‌های گذشته قادر به بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک کشاورزی نبوده‌اند، از محل اعتبارات سال 90 کمک بلاعوض، بیش از 15 میلیارد ریال سود مطالبات غیرجاری به همراه سود پس از سررسید واحدهای فوق بخشیده شد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به لزوم افزایش تولیدات دامی، خصوصا گوشت قرمز و ایجاد اشتغالزایی خاطرنشان کرد: مقدمات لازم برای توسعه گاوداری‌های صنعتی(پرواربندی) در قالب مجتمع‌های دامپروری در چهار شهرستان هرمزگان فراهم شده است.