-


معاون سازمان کشاورزی هرمزگان اظهار داشت :کشاورزان هرمزگانی برای تولید محصول سالم امسال 517 گواهی استاندارد تولید محصول سالم دریافت کرده اند .  گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل ، خیار ، سبزی و خرما از جمله محصولات سالم تولید شده در هرمزگان است.

 تولید محصول سالم در هرمزگان از سال 88 آغاز شده و اکنون از سه استان برتر کشور در تولید محصول سالم است .

 محصول سالم محصولی است که باقی مانده سموم و آفت کش های گیاهی ، آلاینده های شیمیایی و فلزات سنگین پایین تر از حد مجاز باشد .

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به تولید محصول سالم در 8 هزار هکتار از زمینهای باغی و زارعی هرمزگان گفت : در سال زراعی گذشته بیش از 100 هزار تن محصول سالم در هرمزگان تولید شد.

  غلام پور افزود : تا پایان برنامه پنجم توسعه در 25 درصد از زمینهای باغی و زراعی هرمزگان محصول سالم تولید می شود .

 

 

 

 

 

منبع :واحد مرکزی خبر